Magiskajulkort.se

Skicka julhälsningar till släkt, vänner och bekanta

Magiska julklappar för de upp till 12 år

Vi har passerat Halloween och nästa stora högtid närmar sig med stormsteg. Skolor, barn och vuxna börjar redan räkna ner till julen. För barnen känns det som en evig väntan, medan vi vuxna knappt hinner blinka. För barnen är fokuset och spänningen såklart riktat på julklapparna, något som dock lätt kan bidra med stress för oss vuxna. Lägg din beställning online redan nu och säkerställ att julen blir lika magisk som förväntat.

Magin kring julen som barn

Expressen har listat 12 skillnader på julen som barn och vuxen, något som vi säkert alla kan relatera till. Utöver väntan är en annan tydlig skillnad stämningen. Som barn var det mer magiskt, på samma sätt som att bära en tiara eller en självlysande pyjamas kändes magiskt. Men att se sitt barn uppleva den magin är på sitt sätt magiskt även för oss föräldrar.

En mer normal jul

Förra året var vi mitt uppe i coronapandemin och många höll sig inne och evenemang blev inställda. Allt tyder på att julen 2021 kommer vara mer normal, med allt vad det innebär. Pandemin är dock inte över och vi kan alla dra vårat stå till stacken för en säkrare jul, att julhandla online är ett bra sätt att undvika onödig trängsel och istället kunna fokusera på upplevelserna.