Magiskajulkort.se

Skicka julhälsningar till släkt, vänner och bekanta

Nya barnskor inför det årliga julkortet

Det är en bra idé att skapa nya minnen genom att ta julfotografier på hela familjen i juletid. Ett annat alternativ kan vara att du låter barnen ställa upp för fotografi och ser till att ta ett fint julkort som du sedan skickar till släkt och vänner. Då är det förstås viktigt att du låter barnen bära fina, stämningsfulla kläder som bidrar ytterligare till stämningen. Det gäller naturligtvis såväl klänningar, skjortor och byxor som skor.

Hitta rätt barnskor för fotografiet

Inför julfotot vill du säkert ha ett par extra fina skor som alla mottagare av kortet verkligen lägger märke till. Du kan till exempel välja ett par fina små skor med en stor, blank röd rosett på. Dessa passar väl in på ett julkort, och bidrar till att ytterligare ge en fin julstämning. Den typen av skor passar dock bäst på riktigt små barn, som inte själva går.

Gott om alternativ även för de äldre barnen

Om du har äldre barn vill du troligtvis hitta andra passande barnskor. Det bör dock inte vålla några problem. Du kan hitta något online oavsett om du vill ha något klassiskt blankputsat som passar till finkläder eller om du vill ha något mer avslappnat. Låt gärna ditt barn vara med och välja ut skor till fotograferingen.